11/9/10

El camí més curt és el de l'honradesa, sí que estem a la final!

Ahir vam comentar que el bloc de Perifèric Edicions no habia arribat a la final dels Premis Blocs Catalunya organitza't per l'Associació Stic.cat. Però els nostres amics de Lo Càntich, ens van corregir ja que finalment no són cinc sinó deu els que passen a la fase final. El motiu l'explica l'organització a la seua Web:

"Durant les darreres setmanes, alguns companys de la blocosfera ens havien fet arribar la seva preocupació per la possibilitat de que es generessin vots fraudulents utilitzant diverses tècniques. Tot i que el sistema escollit, basat en control per adreça IP, és el sistema més àmpliament utilitzat a la xarxa per gestionar enquestes i votacions, no és immune a manipulacions. Per aquest motiu, STIC.CAT ha decidit que, davant la presència dels vots irregulars esmentants, seran 10 els finalistes de cada categoria. D'aquesta manera, es manté la xifra de finalistes de l'edició anterior i es dóna al jurat més possibilitats de valorar la qualitat dels blocs en català."

Per tot açò el bloc de Perifèric Edicions sí que es troba entre els deu finalistes en la categoria de bloc corporatiu. A partir d'ara, la recta final per a l'elecció dels guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2010 correspon al jurat, que valorarà els blocs d'acord amb els criteris de disseny, estructura, contingut, periodicitat, interacció amb els lectors. El jurat d'aquesta edició està format per Ernest Benach (President del Parlament de Catalunya), Alícia Romero (Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Mataró i presidenta del Tecnocampus), Judith Vives (periodista de Capgros Comunicació), Miquel Duran (Comissionat 2.0 de la Universitat de Girona), Dani Cortijo (guanyador edició passada), Teresa Ferriz (Responsable del programa Lletra de la UOC), Anna Nogué (subdirectora de l’Agència Catalana de Notícies, ACN), Jordi Iparraguirre (Director Fundació Punt.Cat), Marc Serena (guanyador edició passada), Albert Castellanos (President de Talència) , Àlex Araujo (professor del Tecnocampus de Mataró), Xavier Verdaguer (emprenedor, CEO d’Innovalley) i Trina Milan (Presidenta de STIC.CAT). L'acte de lliurament de celebrarà el divendres 1 d’octubre al parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada