9/3/09

II Premi de poesia Manel Garcia Grau

La Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, l'Associació Cultural La Nau, la Federació Escola Valenciana i l'editorial Perifèric Edicions, convoca el II premi Manel Garcia Grau de poesia, en memòria de l'insigne poeta i activista cultural castellonenc.

El llibre guardonat serà publicat en la col·lecció de poesia de l'editorial Perifèric Edicions, una col·lecció molt vinculada a la figura de Manel Garcia Grau, ja que es dóna la circumstància que va ser ell l'encarregat d'inaugurar-la, amb el llibre La mordassa. El veredicte del jurat es farà públic en el mes de juny, coincidint amb la commemoració del tercer aniversari de la mort del poeta.

A la primera edició del premi de poesia Manel Garcia Grau es van presentar 47 poemaris. El jurat va valorar molt positivament l'alta qualitat i participació en esta primera edició, signe evident de la digna memòria de l'escriptor i de l'excel·lent presència de la poesia en la vida present i futura de la nostra llengua i de la nostra cultura. El guardonat amb el premi va ser el poeta castellonenc Joan Baptista Campos Cruañes per l'obra titulada Jardí clos.

Més informació en les bases d'aquesta convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada