19/2/09

Camí d'amor, la nova novel·la de Francesc Mompó

Camí d'amor, de Francesc Mompó, és l'última guanyadora del Premi de Narrativa Juvenil Benvingut Oliver de Catarroja. I ara arriba a les llibreries de la mà de Perifèric Edicions.

Mai sabem on ni quan ens sorprendrà l’amor. A Màrius i a Talia els nasqué quasi al mateix temps que els creixien les dents i vestien de colors la vida. Però aquest sentiment està ferit per sagetes d’or, de plata i de ferro. Els nostres protagonistes les tastaran totes: saboroses com la mel, arestades com el cantell de les roques muntanyenques, i d’altres amb el regust de ferro rovellat a la boca. [Més informació]

3 comentaris:

  1. Desculpem se vos escrevo em português; o catalão é uma língua que me apaixona mas, infelizmente, ainda só o consigo ler, ainda não sei o suficiente para escrever.
    Obrigada pela vosse visita. Já lá deixei um link para o blog, de que me tornarei frequentadora.
    Um abraço

    ResponElimina
  2. Uma língua como a portuguesa sempre é bem recebida. Para isso estan os livros, além de para desfrutar, para aprender.

    Muitas grácias pela visita e seguimos em contacto.

    PD: Meu português também é flojo, assim que desculpa pelas erradas.

    ResponElimina
  3. Em nossa editorial também temos um livro de poemas de uma escritora portuguesa,51 tisanes de Ana Hatherly. A edição és bilingüe catalão-português. É uma boa forma de estudar a língua.
    Em nosso site encontrarás mais informação (www.periferic.es).

    Um abraço e grácias por visitar-nos!

    ResponElimina