16/1/09

Benvinguts

Benvinguts al bloc de Perifèric Edicions. Un nou espai amb el qual aquesta editorial valenciana pretén donar cabuda a totes aquelles notícies que envolten els nostres llibres, així com, donar-vos la possibilitat de ser vosaltres mateixos els protagonistes amb les vostres opinions i comentaris. Es tracta, doncs, d'ampliar el nostre espai al món cibernètic per tal de mantindre-vos informats al moment de tota l'actualitat perifèrica. Així, el bloc de Perifèric Edicions és un complement perfecte per al nostre portal d'internet on podreu trobar de manera més detallada informacions sobre la propia editorial.

4 comentaris:

  1. blog o bloc? Enhorabona pel disseny i contingut del bloc, és elegant i `pràctic´. M'estic pensant si contractar-te perquè em dissenyes un d'aquests invents i penjar-hi la meua `obra´. Un bes molt fort.

    Manel

    ResponElimina
  2. Blog o bloc? Un debat que està d'actualitat (http://bibiloni.cat/blog/blog.pdf). Amb tot, i, siga com siga, seguirem gaudint d'aquesta eina cibernètica. Una forta abraçada.

    ResponElimina
  3. Molt bona iniciativa! Us visitarem des de l'IES Poeta Paco Mollà.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Oreto. De fet, una de les finalitats de posar en marxa aquest bloc és crear un canal interactiu entre lectors, autors i editorial. Així, esperem la participació de l'alumnat! Fins aviat.

    ResponElimina