23/1/09

La Mosca a l'Escola d'Adults de Catarroja

Con bé ressenya el nostre amic Juli Capilla en la Revista Lletres, "Gemma Pasqual demostra que la seua trajectòria en la literatura juvenil no és una casualitat (...) i que té un futur garantit com a escriptora, perquè es basa en la qualitat i en les bones maneres que caracteritzen els bons narradors.". Així doncs, ho demostren els èxits conreats en la seua última novel·la juvenil publicada per Perifèric Edicions La Mosca. Assetjament a les aules. I es que, un tema que per desgràcia està d'actualitat als nostres centres escolars, ha fet que siga lectura obligatòria a molts d'ells. Aquest ha estat el cas de l'Escola d'Adults de Catarroja, que després d'una lectura més que satisfactoria ens van demanar que l'autora, Gemma Pasqual, anara al centre a fer una xerrada, i aquest va ser el resultat... (Galeria fotogràfica / Reportatge audiovisual)

19/1/09

Els vídeos de Perifèric Edicions

Perquè l'entrada al món virtual siga completa, Perifèric Edicions ha volgut encetar també la via audiovisual. És per això, que al portal més important de vídeos en Internet, Youtube, Perifèric Edicions ja té el seu compte. D'aquesta manera totes les vies d'informació es veuen completades. I de la mateixa manera que passarà amb el portal de Flickr, a Youtube anirem penjant totes aquelles informacions que siguen d'actualitat o us puguen interessar. Esperem, doncs, que disfruteu amb aquest triangle cibernètic que hem muntat. Ara tan sols us queda dir la vostra, així que ànims i endavant!

18/1/09

Les fotografies de Perifèric Edicions

En aquesta nova etapa d'expansió pel món cibernètic, Perifèric Edicions ha arribat al portal de fotografies més gran d'Internet, Flickr. Allà podreu trobar des de les portades de tots els nostres llibres, a les fotografies que dia a dia són notícia en la nostra editorial. Parlem doncs de presentacions de llibres, lliurament de premis, visites d'autors a centres escolars... Una nova eina que vos permetrà estar més informats d'allò que fem.

16/1/09

Benvinguts

Benvinguts al bloc de Perifèric Edicions. Un nou espai amb el qual aquesta editorial valenciana pretén donar cabuda a totes aquelles notícies que envolten els nostres llibres, així com, donar-vos la possibilitat de ser vosaltres mateixos els protagonistes amb les vostres opinions i comentaris. Es tracta, doncs, d'ampliar el nostre espai al món cibernètic per tal de mantindre-vos informats al moment de tota l'actualitat perifèrica. Així, el bloc de Perifèric Edicions és un complement perfecte per al nostre portal d'internet on podreu trobar de manera més detallada informacions sobre la propia editorial.